Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim oldalán az általam vállalt és végzett munkák típusát tekintheti meg a látogató. Bár elsősorban web- és arculattervezéssel foglalkozom, akadnak olyan helyzetek, ahol az ügyfél szeretne javítani a közösségi médiában való szereplésén – avagy megjelenésén -, vagy egy elkészült könyv borítójára, esetleg egy egyszerű névjegykártya megtervezésére és grafikai kivitelezésére lenne szüksége.* Legyen szó kisebb vagy nagyobb kérésről, óhajról vagy sóhajról, szolgáltatásaim között számos opció megtalálható.

WEBDESIGN

Magánszemély vagy cég? A helyzet ugyanaz: egy jól megtervezett weboldal ma már elengedhetetlen részét képzi az online jelenlét megalapozásának.

ÉRDEKEL

LOGÓ

A jó arculat alapja egy frappánsan kivitelezett logó, amely minden téren (és méretben) megállja a helyét. A legfrissebb logóimból erre a linkre kattintva tudsz szemezgetni.

ÉRDEKEL

ARCULAT

Legyen szó névjegykártyáról vagy óriásplakátról, az arculati elemek szerves részét képezik egy cég megjelenésének: az adott vállalkozást felismerhetővé, majd beazonosíthatóvá alakítják.

ÉRDEKEL

APPDESIGN

Egy applikáció megtervezése nem könnyű feladat. Eltökéltségre, pontosságra, megfelelő UI illetve UX ismeretekre, és nem utolsó sorban precíz kivitelezésre van hozzá szükség.

ÉRDEKEL

ILLUSZTRÁCIÓ

Bár elsősorban web- és arculattervezéssel foglalkozom, mindezek mellett természetesen szeretek rajzolni és illusztrálni is – ezt főként digitális festéssel és vektorgrafikával szoktam végrehajtani.

ÉRDEKEL

ONLNE/OFFLINE ANYAGOK

Szórólap, céges kiadvány, önéletrajz vagy fotómanipuláció? Gond egy szál se!

ÉRDEKEL

*Az egyes grafikai munkák árát általában órabérben szoktam meghatározni, amely összeg nagyban függ a munka komplexitásától, a szükséges ismeretek behatárolásától, a megadott határidőtől, illetve nyomdai anyagok esetén a kívánt munka méretezésétől is. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy logó és névjegykártya megtervezésére általában kisebb órabért szabok, mint egy jóval összetettebb arculat kivitelezésére (ez persze függ a kívánt arculati elemek számától is). Pontos árajánlatért írj személyes üzenetet, amelyben összefoglalod a megbízás ügyesebb-bajosabb részleteit! Ezt az oldal alján, vagy az Elérhetőségeim menüpontban teheted meg.

NÉHÁNY PÉLDA

Helyesen

☆ LOGO ☆

Helyesen

LOGO

Sport and Innovation Conference

✴ ARCULAT ✴

Sport and Innovation Conference

ARCULAT

szucstamas-facemask-appdesign-portfoliom-elerhetosegeim-szolgaltatasaim

FACEMASK

☆ APPDESIGN ☆

FACEMASK

APPDESIGN

szucstamas-arkoszsolt-nevjegykartya-portfoliom-elerhetosegeim-szolgaltatasaim

Árkos Zsolt

☆ NÉVJEGYKÁRTYA ☆

Árkos Zsolt

NÉVJEGYKÁRTYA

Ha szolgáltatásaimmal kapcsolatban szeretne érdeklődni a kedves látogató, vagy úgy gondolja hogy hasonló grafikai munkákra lenne szüksége, akkor a telefonszámomat és az e-mail címemet az Elérhetőségeim menüpontban találja, ahol akár – csak úgy, mint ezen az oldalon – közvetlen üzenetet is tud nekem küldeni.