Rólam

Szűcs Tamás vagyok, egy fiatal, de eltökélt grafikus. Elsősorban arculat- és webtervezéssel foglalkozom, de a tervezőgrafika és design világának minden szeglete érdekel, hiszen legyen szó bármilyen offline vagy online anyagról, a cél mindig adott: egy olyan munkát kell letennem az asztalra, amivel a megrendelőm és én is elégedett vagyok.

Az én szememben a grafikusi hivatás – mint ahogy azt számos sorstársam is gondolja – egy igencsak hosszú és rögös út bejárásáról szól. Véleményem szerint a kreatív alkotóképességen és technikai ismereteken kívül egy jó grafikus a kommunikációs készségek terén is meg kell hogy állja a helyét. Fontos a rugalmasság és az empátia, hiszen a megrendelő elképzeléseit a saját tapasztalataim és képességeim segítségével kell kiviteleznem úgy, hogy az a lehető legtöbb szempontból megállja a helyét.

Egy roppant fontos és hasznos infó magamról: szabadidőmben imádok horgászni.

〜〜〜

Kérdésed lenne, szükséged lenne egy kis segítségre, vagy vannak már terveid, de még nem sikerült őket megvalósítanod?
Dobj egy üzenetet!

Megadhatod a teljes, vagy ha úgy tetszik, akár a becenevedet is!
Ennek a mezőnek a kitöltése azért is fontos, hogy tudjak válaszolni az üzenetedre! 🙂
Nem kötelező megadnod a telefonszámodat, számomra bőven elég az e-mail címed is!
Ebben a mezőben foglalhatod össze a megbízással kapcsolatos legfontosabb információkat! A továbbiakban - remélhetőleg - e-mailen vagy telefonon keresztül fogunk kommunikálni! 🙂