Elérhetőségeim

+36 20 472 0823
szucstamas@growingmedia.io

Már vannak terveid, de még nem sikerült őket megvalósítanod?
Írd meg őket üzenetben!

Megadhatod a teljes, vagy ha úgy tetszik, akár a becenevedet is!
Ennek a mezőnek a kitöltése azért is fontos, hogy tudjak válaszolni az üzenetedre! 🙂
Nem kötelező megadnod a telefonszámodat, számomra bőven elég az e-mail címed is!
Ebben a mezőben foglalhatod össze a megbízással kapcsolatos legfontosabb információkat! A továbbiakban - remélhetőleg - e-mailen vagy telefonon keresztül fogunk kommunikálni! 🙂

Elérhetőségeim oldalán a telefonszámomat és az e-mail címemet láthatja az érdeklődő, amely információk segítségével hívást vagy üzenetküldést tud intézni felém. Az oldalon lehetőség van közvetlen üzenet küldésére is, ehhez csak a szükséges adatokat és az üzenet tartalmát kell megadni.

Ahogy az Szolgáltatásaim oldalán is fel van tüntetve, az egyes grafikai munkák árát általában órabérben szoktam meghatározni, amely összeg nagyban függ a munka komplexitásától, a szükséges ismeretek behatárolásától, a megadott határidőtől, illetve nyomdai anyagok esetén a kívánt munka méretezésétől is. Pontos árajánlatért írj személyes üzenetet, amelyben összefoglalod a megbízás ügyesebb-bajosabb részleteit! Ezt hívás vagy e-mail útján, illetve egy közvetlen üzenet megírásával teheted meg.

Elérhetőségeim megjelenítése fontos szerepet játszik az adott munka vagy megbízás eljuttatásában, elfogadásában, majd teljesítésében. Ha már az elkészült munkáimból szeretnél szemezgetni, akkor azt legegyszerűbben a Portfólióm elnevezésű menüpontban teheted meg; ha pedig kifejezetten általam tervezett weboldalakat szeretnél megnézni, akkor ajánlom figyelmedbe a www.nyelvvizsga.hu, www.megegyet.hu, www.keveremkavarom.hu és a www.webmusor.hu oldalakat.

Néhány apróság
szucstamas-sajosolar-arculat-portfoliom-elerhetosegeim-szolgaltatasaim

SajoSolar

ARCULAT

szucstamas-facemask-appdesign-portfoliom-elerhetosegeim-szolgaltatasaim

FACEMASK

APPDESIGN

szucstamas-arkoszsolt-nevjegykartya-portfoliom-elerhetosegeim-szolgaltatasaim

Árkos Zsolt

NÉVJEGYKÁRTYA